fbpx

Bootcamp in Amsterdam

Behaal je persoonlijk doelen met de motivatie van anderen.

HIIT Bootcamp van FIT by FOLK. Bij elke training loop je fitter weg. Je verbrandt 500+ calorieën, je bouwt kracht op en je verbetert je uithoudingsvermogen.

Ik streef er naar elke training zo leuk en uitdagend mogelijk te maken voor iedereen. Veel afwisseling in de oefeningen, hoog tempo en fun gehalte. Je krijgt de persoonlijke aandacht die jou verder helpt en samen met de andere sleep ik jou door elke workout heen.

  • Kracht & conditietraining
  • Verlies vet en bouw spiermassa op
  • Voor beginnende & ervaren sporters
  • Kleine groepen met persoonlijke aandacht.
  • Behaal je persoonlijke doelen met de motivatie van anderen.
  • Toegang tot de FIT by FOLK app
  • Bij elke training loop je fitter weg.

Credits

Elke training kost 1 credit. Hoe meer jij er in één keer aanschaft, hoe goedkoper jij fit wordt.

1 credit

1 credit

€12,5,-

(2 weken geldig)

5 credits

5 credits

€59,-

(3 maanden geldig)

10 credits

10 credits

€99,-

(4 maanden geldig)

Rooster

Welke dagen kom jij trainen?

HIIT & Circuit trainingen

De small group HIIT trainingen zijn geschikt voor alle fitness niveaus. Of je nu net begint met fit worden of dat je al fit bent. Je zal hoe dan ook gepusht worden om tot de grens te gaan en net er overheen.

Bij elke training loop je fitter weg. Je verbrandt 500+ calorieën, je bouwt kracht op en je verbetert je uithoudingsvermogen.

Om de kwaliteit van jouw training te kunnen waarborgen zal er maar ruimte zijn voor maximaal 12 deelnemers per training. Twijfel dus niet langer en word FIT by FOLK.

Bekijk het rooster, haal jouw credits en plan vandaag nog een training in.

Train together, stay together

Train jij al bij FIT by FOLK en neem jij een vriend(in) mee naar de training dan traint jouw vriend(in) gratis.

Schaft jouw vriend(in) vervolgens een strippenkaart aan, dan krijg jij een gratis credit

Stel je eigen groep samen

Wil jij met vrienden, collega’s of familie fit worden en zeker weten dat je dit met elkaar kan doen elke training? Vraag nu jullie persoonlijke small group training aan.

Informeer naar de mogelijkheden

Wie is FIT by FOLK?

FIT by FOLK is een gecertificeerde personal trainer en voedingsdeskundige en is gespecialiseerd in het geven van personal training, small group training, voedingsadvies en online coaching. Heb jij een doel op het gebied van sporten, voeding en/ of lifestyle verandering? FIT by FOLK helpt je hier bij.

Wat gebeurt er als ik de credits heb aangeschaft?

Zodra jij credits hebt gekocht, krijg jij een welkomstmail van FIT by FOLK. In deze mail staan de volgende stappen omschreven. Een van de eerste stappen is een account aanmaken bij FITbyFOLK. Via jouw persoonlijke pagina kan je de lessen inplannen.

Waarom zijn mijn credits beperkt geldig?

Ik geloof dat consistentie de sleutel tot succes is. Hoe vaker jij komt trainen hoe sneller jij resultaten zal behalen. Om jou een stok achter de deur te geven en te motiveren vaker te komen trainen heb ik er voor gekozen de credits een ‘houdbaarheidsdatum’ te geven.

Waar vinden de trainingen plaats?

De small group trainingen vinden tot nu toe alleen plaats in het Vondelpark. Check de beschrijving in het rooster voor de exacte locatie. Wanneer er meer animo komt om ook in andere parken/ stadsdelen aan de slag te gaan zullen deze worden toegevoegd aan het rooster.

Hoe lang duurt de bootcamp?

De small group trainingen duren 45 minuten.

Hoe lang van te voren kan ik mijn les annuleren?

Je hebt tot 12 uur voordat de les start de mogelijk om kosteloos te annuleren. Meld je je af binnen die 12 uur, dan wordt de credit alsnog afgeschreven.