fbpx

Dolf & Iris

fit-by-folk-dolf-en-iris

Na een zwangerschap en lockdown zonder beweging was het tijd om in actie te komen. Via een referentie hoorden we over Folkert. Zijn website kwam professioneel over en dit bleek hij in de praktijk ook te zijn.

Iedere woensdagochtend belde hij aan met een brede selectie van materialen voor weer een intensieve sessie. Hij biedt goede begeleiding, let op je houding, kijkt naar wat je aankan en is daarnaast ook nog gezellig.

Ook hebben we een tijdje onze voeding bijgehouden en i.s.m. Folkert een gezond eetpatroon ontwikkeld. Het is leuk om te merken hoe snel je sterker kunt worden en natuurlijk helemaal leuk om te merken dat je afvalt. We zijn allebei 8 kilo kwijt en het regent complimenten 🙂

Dus: moet de knop om, zit je er tegenaan te hikken, baal je van die kilo’s? Investeer in jezelf en je gezondheid en schakel Folkert in.

 

FIT by FOLK voor blijvend resultaat

Wil jij ook samen met mij naar een bepaald doel toewerken en wil jij blijvend resultaat behalen? Twijfel niet langer en neem vandaag nog contact met mij op voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek