fbpx

Liza

fit-by-folk-resultaat-liza

Toen ik in augustus 2019 een vakantie foto van mijzelf zag wist ik dat het tijd voor verandering was. Ik heb vanaf mijn tienerjaren al veel diëten geprobeerd. Met deze verschillende diëten moest ik te grote veranderingen maken in mijn eetpatroon, waardoor ik dit niet lang vol hield. Zo ging ik snel terug naar mijn oude gewicht of werd ik zelfs zwaarder.

Toen ik mocht gaan trainen met Folkert merkte ik dat ook mijn levensstijl veranderde. Hij spoorde mijn aan net iets anders en slimmer te gaan eten. Door deze kleine aanpassingen merkte ik dat ik het veel makkelijker en langer vol kan houden.

Wat ik ook als heel fijn ervaren heb, is dat het meer was dan alleen een uurtje trainen in de week. Af en toe een appje over hoe het gaat met de voeding en of ik nog gesport had was voor mij net de extra motivatie die ik nodig had.

Toen ik begon met sporten had ik enorm last van “sportschaamte”. Ik voelde mij totaal niet op mijn gemak in de sportschool. Ik had voor mijn gevoel niet echt een idee wat ik deed. Door te sporten met Folkert raakte ik al snel zelfverzekerder. Ik voelde mij snel sterker en een stuk fitter worden. Door de schema’s naast mijn training met Folkert wist ik wat ik aan het doen was in de sportschool en was mijn “sportschaamte” snel verdwenen.

Nu 17 kilo lichter ga ik fitter en zelfverzekerder door het leven. Ik weet ook dat ik niet meer omhoog zal gaan in gewicht, omdat ik nu de balans heb gevonden in sporten en gezond eten.

FIT by FOLK voor blijvend resultaat

Wil jij ook samen met mij naar een bepaald doel toewerken en wil jij blijvend resultaat behalen? Twijfel niet langer en neem vandaag nog contact met mij op voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek