fbpx

Quirine

fit-by-folk-ervaring-quirine

‘Van krachttraining word je toch groot en stevig…? NOT’

Ik kwam bij Folkert terecht omdat ik wat meer richting wilde krijgen in het sporten en eten. Ik sportte al veel en at gezond alleen merkte ik dat ik me na 2 bevallingen minder fit voelde. Tijd voor wat meer focus dus!

Krachttraining bleek toch echt anders te zijn dan de duursporten die ik tot dat moment deed. Nog nooit zo veel spierpijn gehad als na mijn eerste PT! Gelukkig kwam ik al snel in het juiste ritme met 1x PT, 1x small group en een paar keer hardlopen/wielrennen in de week.

Qua voeding had ik nog veel te leren. Met behulp van Folkert en de app heb ik geleerd om genoeg eiwitten en vetten tot me te nemen om op deze manier zo veel mogelijk resultaat te boeken. Ik heb nu echt nieuwe eetpatronen ontwikkeld waar ik mee uit de voeten kan. En gelukkig zijn eiwit shakes prima als smoothie!

Nu na 3 maanden merk ik superveel verschil. Ik ben fitter, mijn houding is beter, ik heb meer energie en kan de hip thrust met 120kg!

FIT by FOLK voor blijvend resultaat

Wil jij ook samen met mij naar een bepaald doel toewerken en wil jij blijvend resultaat behalen? Twijfel niet langer en neem vandaag nog contact met mij op voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek