fbpx

Vincent

personal-training-amsterdam-fit-by-folk-resultaat-vincent-

‘Fitter, slanker en gespierder worden, wie wil dat niet? Nou ik vorig jaar in januari wel. Mijn goede voornemen was om nu eens eindelijk op langere termijn fitter te worden en kilo’s kwijt te raken.

Vaak geprobeerd, maar juist in het behouden van mijn doelen slaagde ik niet. Ik wist dus uit eigen ervaring dat ik zelf moeite heb om een langdurig resultaat neer te zetten, daarom heb ik de hulp van Folk gevraagd. Door Folk zijn hulp ben ik van broekmaat 36 naar 32 gegaan en ben ik 12 kilo afgevallen in 5 maanden. Nu, een jaar later, zit ik nog steeds op dat gewicht en maat 32 past mij nog steeds als gegoten.

Folk heeft mij op meerdere manieren kunnen helpen. Doordat hij mijn personal trainer werd hielp hij mij bij het maken van doelen, samenstellen van maaltijden en oefeningen tijdens trainingen. Zo leerde ik zelf hoe ik de lekkerste en gezondste maaltijden voor mijzelf kon samenstellen én leerde ik oefeningen die ik later zelf kon doen. Daarnaast heb ik elke week een HIIT groepsles bij hem gevolgd.

Door intensieve begeleiding heeft Folk mij geleerd hoe ik zelf na kan denken over voeding en trainingen en heb ik geleerd hoe dit in te zetten in mijn dagelijks leven.

Geloof me, ik vlieg qua eten of (niet) sporten regelmatig nog wel eens uit de bocht, maar door de kennis en kunde die ik heb opgedaan bij Folk weet ik hoe ik die balans zelf optimaal terugbreng. Ik geloof er in dat deze aanpak cruciaal is geweest is het behalen en behouden van mijn doelen. Thanks Folk!!’

FIT by FOLK voor blijvend resultaat

Wil jij ook samen met mij naar een bepaald doel toewerken en wil jij blijvend resultaat behalen? Twijfel niet langer en neem vandaag nog contact met mij op voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek