fbpx
 In Coaching, Gedrag, Personal training, Voeding

Hoeveel investeer jij in je eigen gezondheid?

We kopen de duurste telefoons, meest nieuwe tv’s en ‘tofste’ gadgets, maar als het aankomt op investeren in onze eigen gezondheid, dan houden we vaak de boot af.

Er wordt vaak gezegd dat personal trainers duur zijn, maar is dat wel zo?

Denk eens aan de uren die jij in de gym staat met een sportschema die je van internet hebt gehaald. Vaak behaal je niet de gewenste resultaten. Denk eens aan de vele kilometers en uren hardlopen omdat je hebt gelezen dat je daar van af valt. De top 10 superfood lijstjes en afslank producten waar je €120 per maand aan uitgeeft en er uiteindelijk niet gezonder van wordt en al helemaal niet van afvalt.

Bedenk eens hoeveel tijd en geld je hier aan kwijt bent?!

Wanneer je een professional inhuurt die jou helpt met jouw doelen en je leert hoe jij effectief kan trainen; waarom vinden we dat dan opeens duur? 

Ik durf te wedden dat veel mensen goedkoper uit zijn met het inhuren van een personal trainer dan wanneer ze zelf maar wat aanmodderen. 

Kijk nog eens kritisch naar waar je nu mee bezig bent en bedenk dan nog eens of investeren in je gezondheid wel een prijs heeft? We willen toch allemaal zo gezond mogelijk oud worden?

Kan je wel wat hulp gebruiken?

Heb je hulp nodig bij het optimaliseren van jouw gezondheid?
Vul hieronder je gegevens in en we plannen een gratis & geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Selecteer een geldig formulier
Recent Posts