fbpx

Meest gestelde vragen

Dit zijn de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag hier er niet tussen? Twijfel niet en neem contact met mij op. Ik help je graag verder.

Wie is FIT by FOLK?

FIT by FOLK is een gecertificeerde personal trainer en voedingsdeskundige en is gespecialiseerd in het geven van personal training, small group training, voedingsadvies en online coaching. Heb jij een doel op het gebied van sporten, voeding en/ of lifestyle verandering? FIT by FOLK helpt je hier bij.

Hoe lang duurt de bootcamp?

De small group trainingen duren 45 minuten.

Waar vinden de trainingen plaats?

De small group trainingen vinden tot nu toe alleen plaats in het Vondelpark. Check de beschrijving in het rooster voor de exacte locatie. Wanneer er meer animo komt om ook in andere parken/ stadsdelen aan de slag te gaan zullen deze worden toegevoegd aan het rooster.

Waarom zijn mijn credits beperkt geldig?

Ik geloof dat consistentie de sleutel tot succes is. Hoe vaker jij komt trainen hoe sneller jij resultaten zal behalen. Om jou een stok achter de deur te geven en te motiveren vaker te komen trainen heb ik er voor gekozen de credits een ‘houdbaarheidsdatum’ te geven.

Wat gebeurt er als ik de credits heb aangeschaft?

Zodra jij credits hebt gekocht, krijg jij een welkomstmail van FIT by FOLK. In deze mail staan de volgende stappen omschreven. Een van de eerste stappen is een account aanmaken bij FITbyFOLK. Via jouw persoonlijke pagina kan je de lessen inplannen.

Vindt de betaling vooraf of achteraf plaats?

De betaling van een lidmaatschap vindt altijd vooraf plaats en een week voordat de nieuwe maand begint wordt het lidmaatschap automatisch verlengt. 

Hoe lang van te voren kan ik mijn training verplaatsen of afzeggen?

24 uur. Binnen de 24 uur zal het hele bedrag in rekening worden gebracht. Ik heb dan niet meer genoeg tijd om er zeker van te zijn dit uur te vullen met een nieuwe PT sessie.

Hoe plan ik mijn PT sessie in?

Je kan een PT sessie inplannen via het rooster op de website of in de app. Zodra jij credits of een abonnement aanschaft van FIT by FOLK krijg jij een inlog voor jouw persoonlijke pagina en voor de app. Hier kan je zelf alles regelen en bijhouden.

Zijn mijn PT credits onbeperkt geldig?

Nee. Hoeveel jij er koopt, zolang zijn ze in maanden geldig. dus 1 credit = 1 maand, 5 credits = 5 maanden en 10 credits = 10 maanden geldig.

Wat kan ik van de intake verwachten?

Tijdens de intake zullen we jouw beginsituatie vaststellen en jouw doelstelling bespreken. Zie de intake als een ori├źnterend gesprek om te kijken of er een klik is tussen jou en de personal trainer. Jij moet het gevoel hebben dat de trainer jou kan helpen met jouw doelstelling. Zonder vertrouwen is een samenwerking lastig. Kom daarom een kop koffie drinken om te kijken of FIT by FOLK bij je past

Moet ik lid worden van een sportschool?

In Naarden hoef je geen lid te worden van STERK lifestylegym om bij mij personal training te kunnen volgen. In Amsterdam zullen we buiten trainen en is een sportschool abonnement ook niet noodzakelijk.

Wel is het aan te raden om bij een sportschool aangesloten te zitten wanneer je naast de personal trainingssessies zelf wil trainen. Samen overleggen we wat het beste is om jouw doelen te bereiken.

Op welke locatie traint FIT by FOLK?

FIT by FOLK zit in Amsterdam, Muiden en in de omgeving daarvan. De trainingen in Amsterdam en Muiden vinden buiten plaats (locatie in overleg). Daarnaast biedt FIT by FOLK ook personal training aan bij jou thuis of op een door jou gekozen locatie.

Hoe vaak moet ik trainen naast mijn wekelijkse PT sessie(s)?

Dit hangt helemaal van jouw doelstelling en beschikbare tijd af. Tijdens de intake zullen we overleggen hoeveel dagen in de week jij gaat trainen. Jij bepaalt hoe vaak per week je met de personal trainer wil trainer en hoe vaak jij zelf traint.

Hoe lang duurt 1 PT sessie?

Een Personal training sessie duurt 45 of 60 minuten.

Kan ik ook een PT sessie aanvragen met meerdere personen?

Ja dat kan. Personal betekent niet per se 1 op 1. Veel mensen hebben er baat bij om met een vriend of vriendin toe te werken naar een bepaald doel en elkaar extra te motiveren. Personal training kan in een groep tot max 4 personen.

Het voordeel daarvan is dat het ook nog eens per persoon goedkoper is dan 1 op 1. Informeer naar de voorwaarden.

Hoe lang van te voren kan ik mijn les annuleren?

Je hebt tot 12 uur voordat de les start de mogelijk om kosteloos te annuleren. Meld je je af binnen die 12 uur, dan wordt de credit alsnog afgeschreven.