fbpx

FIT by FOLK Merchandise

Haal FIT by FOLK in huis

drinkfles-fit-by-folk-merch

FIT by FOLK
Drinkfles

Water drinken is belangrijk. vooral tijdens het sporten. Deze waterfles is perfect om mee te nemen en zo aan je dagelijkse hoeveelheid drinken te komen. Daarnaast makkelijk te vullen en schoon te houden zodat je niet elke keer een plastic flesje hoeft te kopen.

 • Transparante drinkfles
 • 660 ml

(excl. verzendkosten)

Gratis bezorging in Amsterdam en gratis afhalen in Naarden.

sporthanddoek-fit-by-folk-merch

FIT by FOLK
Sporthanddoek

Deze speciale sporthanddoek met FIT by FOLK logo is een musthave. Het zorgt er voor dat je al je gemaakte zweetdruppels van je voorhoofd af kan vegen tijdens de small group trainingen, personal training sessies en de thuis trainingen van FIT by FOLK.

 • Afmeting: 50×100 cm
 • Kleur: Groen

(excl. verzendkosten)

Gratis bezorging in Amsterdam en gratis afhalen in Naarden.

drinkflessporthanddoek-fit-by-folk

FIT by FOLK
CORONA pakket

Met het corona pakket krijg je de FIT by FOLK handdoek en drinkfles. Oftewel, de combinatie die je nodig hebt om elke workout door te komen. Daarnaast steun je FIT by FOLK tijdens deze corona tijd en zorg je ervoor dat je ook na deze ellende terecht kan bij FIT by FOLK.

 • FIT by FOLK handdoek
 • FIT by FOLK drinkfles

(excl. verzendkosten)

Gratis bezorging in Amsterdam en gratis afhalen in Naarden.

Must have merchandise:

Ik ben aan de slag gegaan met twee producten waar je het meeste aan hebt tijdens een workout: Een drinkfles en een sporthanddoek. Nu beide met het logo van FIT by FOLK.

Wil jij een drinkfles, een handdoek of beide in het CORONA-combi pakket? Vul dan onderstaand formulier in. Je ontvangt van mij een betaalverzoek en de FIT by FOLK merchandise komt zo snel mogelijk jouw kant op.

💚FOLK

Bestel nu en haal FIT by FOLK in huis

FIT by FOLK Merchandise
Ik wil graag een: *
Ophalen of verzenden? *

FIT by FOLK kan jou helpen bij:

 • Lifestyle verandering
 • Fit worden & fit blijven
 • Afvallen & aankomen
 • Gezondheid verbeteren
 • Conditie verbeteren
 • Spiermassa opbouwen
 • Spierkracht vergroten
 • Voedingsadvies op maat
 • Online coaching
fit-by-folk_banner_500x500px_1
Training

Training

Een gepersonaliseerd en effectief beweeg- en trainingsprogramma

Voeding

Voeding

Voedingsadvies voor meer energie, een beter herstel en goede gezondheid.

Coaching

Coaching

Jouw steuntje in de rug en extra motivatie

Plezier

Plezier

Doe wat jij leuk vindt en het resultaat komt vanzelf

Wie is FIT by FOLK?

FIT by FOLK is een gecertificeerde personal trainer en voedingsdeskundige en is gespecialiseerd in het geven van personal training, small group training, voedingsadvies en online coaching. Heb jij een doel op het gebied van sporten, voeding en/ of lifestyle verandering? FIT by FOLK helpt je hier bij.

Kan ik ook een PT sessie aanvragen met meerdere personen?

Ja dat kan. Personal betekent niet per se 1 op 1. Veel mensen hebben er baat bij om met een vriend of vriendin toe te werken naar een bepaald doel en elkaar extra te motiveren. Personal training kan in een groep tot max 4 personen.

Het voordeel daarvan is dat het ook nog eens per persoon goedkoper is dan 1 op 1. Informeer naar de voorwaarden.

Hoe lang duurt 1 PT sessie?

Een Personal training sessie duurt 45 of 60 minuten.

Hoe vaak moet ik trainen naast mijn wekelijkse PT sessie(s)?

Dit hangt helemaal van jouw doelstelling en beschikbare tijd af. Tijdens de intake zullen we overleggen hoeveel dagen in de week jij gaat trainen. Jij bepaalt hoe vaak per week je met de personal trainer wil trainer en hoe vaak jij zelf traint.

Op welke locatie traint FIT by FOLK?

FIT by FOLK zit in Amsterdam, Muiden en in de omgeving daarvan. De trainingen in Amsterdam en Muiden vinden buiten plaats (locatie in overleg). Daarnaast biedt FIT by FOLK ook personal training aan bij jou thuis of op een door jou gekozen locatie.

Moet ik lid worden van een sportschool?

In Naarden hoef je geen lid te worden van STERK lifestylegym om bij mij personal training te kunnen volgen. In Amsterdam zullen we buiten trainen en is een sportschool abonnement ook niet noodzakelijk.

Wel is het aan te raden om bij een sportschool aangesloten te zitten wanneer je naast de personal trainingssessies zelf wil trainen. Samen overleggen we wat het beste is om jouw doelen te bereiken.

Wat kan ik van de intake verwachten?

Tijdens de intake zullen we jouw beginsituatie vaststellen en jouw doelstelling bespreken. Zie de intake als een oriënterend gesprek om te kijken of er een klik is tussen jou en de personal trainer. Jij moet het gevoel hebben dat de trainer jou kan helpen met jouw doelstelling. Zonder vertrouwen is een samenwerking lastig. Kom daarom een kop koffie drinken om te kijken of FIT by FOLK bij je past

Zijn mijn PT credits onbeperkt geldig?

Nee. Hoeveel jij er koopt, zolang zijn ze in maanden geldig. dus 1 credit = 1 maand, 5 credits = 5 maanden en 10 credits = 10 maanden geldig.

Hoe plan ik mijn PT sessie in?

Je kan een PT sessie inplannen via het rooster op de website of in de app. Zodra jij credits of een abonnement aanschaft van FIT by FOLK krijg jij een inlog voor jouw persoonlijke pagina en voor de app. Hier kan je zelf alles regelen en bijhouden.

Hoe lang van te voren kan ik mijn training verplaatsen of afzeggen?

24 uur. Binnen de 24 uur zal het hele bedrag in rekening worden gebracht. Ik heb dan niet meer genoeg tijd om er zeker van te zijn dit uur te vullen met een nieuwe PT sessie.

Vindt de betaling vooraf of achteraf plaats?

De betaling van een lidmaatschap vindt altijd vooraf plaats en een week voordat de nieuwe maand begint wordt het lidmaatschap automatisch verlengt.