Skip to content

outdoor training

Naast de indoor trainingen ¬†biedt FIT by FOLK ook verschillende outdoor trainingen aan in Muiden. Trainen in de buitenlucht is gezond voor lichaam en geest wanneer je de hele dag binnen zit. Je zal nooit spijt hebben na een lekker outdoor training! Ook niet als het regent ūüôā

Bij FIT by FOLK kan je jezelf uitdagen tijdens de HIIT en kickboksen trainingen. De trainingen zijn voor iedere niveau en net zo uitdagend te maken als wat bij jou past.

Je traint met Dumbells, kettlebels, slam balls en battle ropes aan een sterk en fit lichaam. Wij verzekeren dat je na elke training voldaan naar huis gaat. 

Je krijgt altijd de kans om het eerst een keer te proberen. Dus maak een account aan, boek  jouw eerste proeftraining en laat ons je overtuigen dat wij je helpen naar een fitter leven!

Outdoor trainingen

Small group Kickboksen, HIIT of personal kickboks training

De outdoor kickboks trainingen in Muiden worden gegeven in groepen van max 10 personen. Zo krijg je de aandacht die je verdient. Je leert stap voor stap de techniek en gaat 55 minuten knallen.

Calorie√ęn verbanden was nog nooit zo makkelijk :). 55 minuten vlammen en je komt herboren de training uit. De eerste keer is zwaar, maar door de progressie die je boekt is dit het allemaal dubbel en dwars waard.

Wil jij nog meer aandacht en een topper worden in kickboksen of gewoon een killer workout? Ga dan voor personal kickboks training! Alleen, duo of in een kleine groep van max 4 personen.

Tarieven - Outdoor trainen

 • Proeftraining
  Gratis *
  *Bekijk hieronder het rooster, klik op de training en boek jouw proefles
 • 10x trainen
  ‚ā¨ 99,-*
  * Deze strippenkaart is 4 maanden geldig
 • Onbeperkt trainen
  ‚ā¨ 60,-*
  * Dit lidmaatschap is voor minimaal 3 maanden, daarna maandelijks opzegbaar.

Outdoor rooster:

Waarom Fit by Folk als mijn personal trainer?

Het belangrijkste doel is dat jij zichtbaar & voelbaar een duurzaam resultaat behaald in jouw gezondheid, lichaamssamenstelling en sportprestaties. 

FIT by FOLK  biedt een totaalpakket voor een fit en energiek leven. Personal training, small group trainingen, outdoor trainingen, voedingsadviezen en coaching. Alles onder één dak om het voor jou zo overzichtelijk mogelijk te maken.

FIT by FOLK is daarom jouw personal trainer in Muiden en omgeving.

Bij FIT by FOLK krijg je altijd de kans om het te proberen. Dus maak een account aan, boek  jouw eerste proeftraining en laat ons je overtuigen dat we je helpen naar een fitter leven.