Skip to content

workout of the day
(COMING SOON)

fbf-12-weken-fit

Voor wie?

Een nieuw concept bij FIT by FOLK is de ‘workout of the day’. Omdat wij zoveel mogelijk mensen willen helpen naar een fit en gezond leven organiseren wij binnenkort de PT ‘workout of the day’.

Je traint in een groep van max 4 personen. De training is voor iedereen hetzelfde, maar compleet aan te passen aan elk niveau. Ook kan je elke training zelf de keuze maken of je meer op kracht of op conditie traint.

 De PT WOD is ideaal voor iedereen die kennis wil maken met personal training en onder begeleiding kracht en conditie willen opbouwen.

Wat kun je verwachten?

Tarieven - workout of the day

  • 1x trainen
    € 22,50,- *
  • 5x trainen
    € 99,- *

*De prijzen zijn per persoon en inclusief 9% BTW. Je betaalt geen extra lidmaatschap of entree kosten. Dit zit allemaal in de prijs inbegrepen. Bovenstaanden tarieven gelden voor 2022.

FAQ

FIT by FOLK is een gecertificeerde personal trainer en voedingsdeskundige en is gespecialiseerd in het geven van personal training, small group training, voedingsadvies en online coaching. Heb jij een doel op het gebied van sporten, voeding en/ of lifestyle verandering? FIT by FOLK helpt je hier bij.

PT workout of the day is een trainingsvorm waar je in een kleine groep (max. 4 personen) verschillende circuitjes afwerkt onder begeleiding van een personal trainer. 

De PT workout of the day is voor iedereen die sterker en fitter wil worden. Zie PT WOD als personal training light. Dat maakt dat de prijs lager ligt dan bij personal training, maar hoger dan een gemiddelde groepstraining.

Je kan tot maximaal 8 uur van te voren je training annuleren. Annuleer je binnen 8 uur dan ben jij je credit kwijt. 

De PT workout of the day duurt tussen de 50 en 60 minuten.

De PT workout of the day is binnen in de PT studio van FIT by FOLK aan de waterlinie 5 in Muiden.

De PT workout of the day plan je in via het boeking systeem van FIT by FOLK. Je koopt credits en met deze credits kan jij jouw training boeken.

De betaling van een lidmaatschap vindt altijd vooraf plaats en een week voordat de nieuwe maand begint wordt het lidmaatschap automatisch verlengt.