fbpx

Wie is FIT by FOLK

Wie is FIT by FOLK?

“Jou helpen je doelen te bereiken, daar kom ik ‘s ochtends mijn bed voor uit. Jouw resultaat is wat telt en daar gaan we beiden 100% voor!”

 

Mijn naam is Folkert van der Vegt, gecertificeerd personal trainer en voedingsdeskundige. Met FITbyFOLK bied ik programma’s aan die volledig afgestemd zijn op jouw persoonlijke doelen. Sport is al mijn hele leven mijn verslaving en ik deel mijn kennis en enthousiasme graag met andere. Ik ben een betrokken personal trainer en ga graag samen met jou op zoek naar de fitste versie van jezelf.

Ik geloof heilig in het principe: ”doe wat je leuk vindt en het resultaat komt vanzelf.” Met dit in mijn achterhoofd en jouw motivatie stel ik de trainingen samen. Altijd verfrissend en elke training, naast hard werken, het nodige plezier.

Natuurlijk zullen er dagen tussen zitten dat je geen zin hebt om te trainen en dat ik je een paar extra oefeningen geef waar je echt niet op zit te wachten. Maar ondanks dat beloof ik je dat je na elke training met een glimlach naar huis gaat. Moe, voldaan en weer een stap dichter bij jouw doel.

 

Kom je langs?

Een klik tussen jou en mij is de basis voor jouw resultaat. Daarom nodig ik je graag uit voor een kop koffie en een gratis intake gesprek om te bespreken hoe we het beste jouw doelen kunnen behalen.

Kom in contact en vraag HIER jouw gratis intake gesprek