Skip to content

6 weken kickstart

DEZE KICKSTART IS VOOR IEDEREEN DIE...

Schrijf je nu in en start 5 september

RESULTAAT IN 6 WEKEN?
HET KAN!

Ben jij er klaar voor om de fitste versie van jezelf te worden? 

Wil jij fitter en sterker worden? Een fijn sportritme creëren en meer grip op je voedingspatroon?

Twijfel dan niet langer en doe mee met ons 6 weken kickstart programma. Kosten zijn eenmalig €240.

Wij begeleiden jou in 6 weken naar je persoonlijke doel toe. Met een ervaren trainer en voedingscoach verleggen we je grenzen en gaan we hard werken om een kickstart te geven aan een fit en energiek leven.

Na deze kickstart ben je sterker, fitter en heb je een betere conditie. Na deze 6 weken heb jij zin om wekelijks trainen toe te voegen aan je routine en is de basis gelegd voor jou fitste jaar ooit.

Zien we jou snel in de gym?

Ervaringen van deelnemers:

Waarom deze kickstart?

We zijn allemaal druk! Een drukke baan, een gezin, vrienden die we regelmatig willen zien en dan wordt er ook nog van je verwacht dat je voldoende sport en gezond eet. Vaak is dat laatste het eerste waar het mis gaat en wat verwaarloosd wordt. Maar door minder te sporten en ongezonder te eten hebben we vaak minder energie voor al het eerder genoemde.

De focus zou dus vooral moeten liggen op het gezond en fit houden van jezelf zodat je meer energie hebt voor je werk, je gezin en je vrienden.

Dit klinkt leuk, maar waar begin je? Met FIT by FOLK heb ik de laatste jaren een zo efficiënt mogelijke aanpak weten te ontwikkelen. Bewegen en voeding gaan hand in hand en ik heb zoveel mogelijk kennis samen gebracht in dit 6 weken kickstart programma

Met deze kickstart zet je de eerste stappen naar een fit en energiek leven. Naast het trainen ontvang je simpele trucjes, makkelijke recepten en behapbare kennis die er voor zorgen dat jij in 6 weken al een mooi resultaat neer kan zetten wat je vervolgens mooi door kan zetten!

'Dit is jouw eerste stap naar een gezond leven'

Wat kan je verwachten

TRAINEN & BEWEGEN

Elke week heb je één personal training sessie met max 4 personen. Daarnaast train je 1 of 2x per week in onze private gym met een programma op maat.

De trainingen staan in het teken van kracht en conditie opbouwen en zorgen er voor dat jij fitter en sterker wordt.

Voeding

6 weken lang gaan we aan de slag met jouw voeding. Je krijg inzicht in je huidige voedingspatroon en met toegankelijke tips & tricks leggen we een gezonde basis waarmee jij weet welke keuzes je moeten maken voor optimaal resultaat.

Mindset

Een voedingsschema volgen en een paar keer per week trainen brengt je nog niet het resultaat wat je vol kan houden. Er zal een verandering moeten ontstaan in deze 6 weken zodat jij het behaalde resultaat ook vasthoudt en doorzet.

Je staat er niet alleen voor. We werken in klein groepen waarmee je gelijkgestemde bij elkaar hebt. Door elkaar te motiveren en te informeren leren we van elkaar en creëren we op deze manier voor iedereen een mooie basis.