Skip to content

Small group training

fbf-12-weken-fit

Voor wie?

Van de Small group trainingen word je sterk en fit. In een groep van maximaal 4 personen leer jij functioneel bewegen en bouw je gericht kracht op. Vervolgens richten we ons op een stuk conditie om echt fit te worden. We doen dit alles met Barbells, dumbells, kettlebells, een TRX en je eigen lichaamsgewicht. 

Elke dinsdag & donderdag avond is er een small group training in een personal training setting. Samen trainen, elkaar motiveren en met een kleine groep een top training afwerken. 

De small Group training is ideaal voor iedereen die sterker, fitter en gezonder wil worden.

Wat kun je verwachten?

Tarieven - small group training

 • Proeftraining
  Gratis
 • 5x trainen
  € 99,- *
  Strippenkaart voor 5x small group training
  = €19,80 per training
 • 1x per week
  € 64,-*
  Per 4 weken, voor minimaal 3 maanden
  = € 16 per training
 • 2x per week
  € 108,-*
  Per 4 weken, voor minimaal 3 maanden
  = €13,50 per training

*De prijzen zijn per persoon. Je betaalt geen extra lidmaatschap of entree kosten. Dit zit allemaal in de prijs inbegrepen. Bovenstaanden tarieven gelden voor 2024.

FAQ

FIT by FOLK is een gecertificeerde personal trainer en voedingsdeskundige en is gespecialiseerd in het geven van personal training, small group training, voedingsadvies en online coaching. Heb jij een doel op het gebied van sporten, voeding en/ of lifestyle verandering? FIT by FOLK helpt je hier bij.

Op dit moment starten we op dinsdag avond om 19:00 & 20:00 uur & donderdag om 19:30 met de small Group training. Bij veel animo kunnen we dit uitbreiden naar meer momenten in de week

Small Group training is een trainingsvorm waar je in een kleine groep (max. 4 personen) verschillende circuitjes afwerkt onder begeleiding van een personal trainer. 

De small Group training is voor iedereen die sterker en fitter wil worden. Zie de smaal Group training als personal training light. Dat maakt dat de prijs lager ligt dan bij personal training, maar hoger dan een gemiddelde groepstraining.

Je kan tot maximaal 8 uur van te voren je training annuleren. Annuleer je binnen 8 uur dan ben jij je credit kwijt. 

De small group training duurt tussen de 50 en 60 minuten.

De small group training is binnen in de PT studio van FIT by FOLK aan de waterlinie 5 in Muiden.

De small Group training plan je in via het boeking systeem van FIT by FOLK. Je koopt credits en met deze credits kan jij jouw training boeken.

De betaling van een lidmaatschap vindt altijd vooraf plaats en een week voordat de nieuwe maand begint wordt het lidmaatschap automatisch verlengt. 

 

lidmaatschappen en credits zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar