Skip to content

Personal training

Personal training van FIT by FOLK betekent maatwerk. Jij bent uniek en daar hoort een persoonlijk plan bij. Of het nu gaat om gewicht verliezen, aankomen, je conditie verbeteren, sterker worden of spiermassa opbouwen. Bij FIT by FOLK sta jij centraal en door deze persoonlijke aanpak behaal jij gegarandeerd jouw gewenste resultaat. Kies daarom FIT by FOLK voor personal training in Muiden.

Personal Training

Alleen, Duo of in een kleine groep

Wil jij graag toewerken naar een bepaald doel, heb je alleen niet de kennis en motivatie om dit alleen te doen? Kies dan voor personal training van FIT by FOLK.

Zijn jullie een koppel, vrienden of collega’s die samen naar een doel willen toewerken? Dan is duo personal training voor jullie. Je hoeft niet hetzelfde niveau te hebben om te starten.

Train met een kleine groep van 3 of 4 personen. Ieder met eigen doelen en op zijn/ haar eigen niveau. Jullie worden fit, het is gezellig en je deelt de kosten.

Trainers

De personal trainers van FIT by FOLK

Arman zijn passie voor sport is begonnen met Crossfit en heeft zich uitgebreid naar personal training. Door deze twee te combineren weet hij elke training weer uitdagend te maken.

Chantal is gespecialiseerd in het vrouwen lichaam en daarmee uitermate geschikt als je tijdens en rondom je zwangerschap fit en sterk wilt blijven.

Sterk en vooral fit door het leven gaan is waar Folk voor staat. Met zijn jaren lange ervaring weet hij als geen ander hoe hij dit bij jou kan bereiken. 

Jurgen is een talentvolle kickbokser die graag andere mensen de kneepjes van de sport leert. Met zijn bevlogenheid en enthousiasme leer jij in een mum van tijd kickboksen

Waarom Fit by Folk als mijn personal trainer?

Het belangrijkste doel is dat jij zichtbaar & voelbaar een duurzaam resultaat behaald in jouw gezondheid, lichaamssamenstelling en sportprestaties. Welk traject jij ook kiest, je krijgt een uniek samengesteld programma speciaal afgestemd op jouw wensen waarmee jij gegarandeerd jouw doelen behaald.

FIT by FOLK  biedt een totaalpakket voor een fit en energiek leven.
Personal training, small group trainingen, voedingsadviezen en online coaching.
Alles onder één dak om het voor jou zo overzichtelijk mogelijk te maken.

FIT by FOLK is daarom jouw personal trainer.