Skip to content

gratis proefles

Gym Sportschool Muiden Fit by Folk Folks Gym

De gym in muiden Voor een actieve levensstijl

Folks gym is voor iedereen die geen zin heeft in drukke sportscholen en opzoek is naar een veilige en prettige sportomgeving. Jij bepaalt wanneer en hoe lang je wilt sporten. Boek zelf gemakkelijk je intake, dan leggen wij je vrijblijvend alles uit, zodat je ongestoord kan werken aan je doelen.

Ja. Ik meld mij graag aan voor een gratis proefles

FAQ

FIT by FOLK is een gecertificeerde personal trainer en voedingsdeskundige en is gespecialiseerd in het geven van personal training, small group training, voedingsadvies en  coaching. Heb jij een doel op het gebied van sporten, voeding en/ of lifestyle verandering? FIT by FOLK helpt je hier bij.

Naast de personal training studio FIT by FOLK hebben we Folks gym geopend. Folks gym is voor iedereen die geen zin heeft in drukke sportscholen en opzoek is naar een veilige en prettige sportomgeving.

Je traint met maximaal 1 ander persoon in een privé gym in Muiden.

Folks gym is gevestigd in de nieuwbouwwijk de Krijgsman in Muiden. 

Je kan je trainingen inboeken via het boekingssysteem. Wanneer je de training heb geboekt krijg je een code waarmee jij naar binnen kan.

Je hebt 60 minuten toegang tot de gym.

Je kan tot maximaal 8 uur van te voren je training annuleren. Annuleer je binnen 8 uur dan ben jij je credit kwijt. 

De betaling van een lidmaatschap vindt altijd vooraf plaats en een week voordat de nieuwe maand begint wordt het lidmaatschap automatisch verlengt. 

Lidmaatschappen en credits zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar