Skip to content

Folks gym

Prive gym in Muiden
Previous slide
Next slide

wat is Folks gym?

Folks gym is een privé gym in Muiden, waar jij kan trainen wanneer het jou uitkomt

Voor wie is Folks gym?

Folks gym is voor iedereen die geen zin heeft in drukke sportscholen en opzoek is naar een veilige en prettige sportomgeving.

Je traint met maximaal 1 ander persoon in een privé gym in Muiden. 

Hoe werkt het?

Je kiest het abonnement wat bij jou past. Daarin is vrijwel alles mogelijk. Je kan kiezen om alleen vrij te trainen, om vrij te trainen in combinatie met personal training of om te trainen in combinatie met onze groepstrainingen.

Met onze abonnementen bieden we je de mogelijkheid om een extra keer te trainen in de week op een moment dat het jou het beste uitkomt.

Je kan er voor kiezen om je eigen programma te gebruiken of je krijgt van ons een op maat gemaakt trainingsprogramma.

Voordat je toegang krijgt tot Folks gym gaat er altijd een intake aan vooraf. Zonder deze intake is er geen toegang tot de gym mogelijk. Zo weten wij altijd wie er bij ons trainen en zo zorgen wij voor een veilige en rustige sportomgeving.

Tijdens de intake bespreken we jou wensen en kijken we welk abonnement het beste past bij jouw doelen past. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van onze abonnementen. Staat jouw ideale optie er niet bij? geen probleem tijdens de kennismaking bespreken we jouw wensen.

Maak een keuze en boek een intake.

Tot snel in de gym.

Krijg als eerste meer informatie

FAQ

FIT by FOLK is een gecertificeerde personal trainer en voedingsdeskundige en is gespecialiseerd in het geven van personal training, small group training, voedingsadvies en online coaching. Heb jij een doel op het gebied van sporten, voeding en/ of lifestyle verandering? FIT by FOLK helpt je hier bij.

Naast de personal training studio FIT by FOLK hebben we Folks gym geopend. Folks gym is voor iedereen die geen zin heeft in drukke sportscholen en opzoek is naar een veilige en prettige sportomgeving.

Je traint met maximaal 1 ander persoon in een privé gym in Muiden.

Folks gym is gevestigd in de nieuwbouwwijk de Krijgsman in Muiden. 

Je kan je trainingen inboeken via het boekingssysteem. Wanneer je de training heb geboekt krijg je een code waarmee jij naar binnen kan.

Je hebt 60 minuten toegang tot de gym.

Je kan tot maximaal 8 uur van te voren je training annuleren. Annuleer je binnen 8 uur dan ben jij je credit kwijt. 

De betaling van een lidmaatschap vindt altijd vooraf plaats en een week voordat de nieuwe maand begint wordt het lidmaatschap automatisch verlengt. 

Lidmaatschappen en credits zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar

Gym Sportschool Muiden Fit by Folk Folks Gym

Gratis proefles

De gym in Muiden voor een actieve levensstijl

Folks gym is voor iedereen die geen zin heeft in drukke sportscholen en opzoek is naar een veilige en prettige sportomgeving. Jij bepaalt wanneer en hoe lang je wilt sporten. Boek zelf gemakkelijk je intake, dan leggen wij je vrijblijvend alles uit, zodat je ongestoord kan werken aan je doelen.

Ja. Ik meld me graag aan voor een gratis proefles