Skip to content

Folk's gym

Train wanneer het jou uitkomt

fbf-12-weken-fit

Voor wie?

Voor iedereen die flexibel wil zijn en zelf aan de slag wil. Je hebt toegang tot een privé gym waar je op een veilige en prettige manier aan je doelen kan werken. Je kan er voor kiezen om een trainingsschema van ons te gebruiken, maar je bent natuurlijk ook vrij om te komen trainen met je eigen schema. Weet wel dat we altijd voor je klaar staan om je te helpen jouw doelen te behalen.

Wat kun je verwachten?

Je boekt de ruimte op jouw ideale tijdstip op de dag. Boek jij de ruimte in je eentje? Dan kan iemand los van jou de ruimte ook boeken. Je bent maximaal met 1 ander persoon.

Wil je samen met je buren, vrienden of vriendinnen komen trainen? Ook dat is mogelijk. Boek de hele ruimte en kom met max. 4 personen lekker trainen.

Tarieven - Folk's gym

 • 1x per week
  € 60,- *
  - 4x trainingen per 4 weken
 • 2x per week
  € 90,- *
  - 8x trainingen per 4 weken
 • 5x training
  € 99,- *
  - flexibel - 5x trainen (10 weken geldig)
 • 10x training
  € 185,- *
  - flexibel - 10x trainen (16 weken geldig)
 • De hele ruimte
  € 40,- *
  - 1x de hele ruimte voor 1 uur

*De prijzen zijn per persoon op basis van het aantal trainingen en inclusief 9% BTW. Je betaalt geen extra lidmaatschap of entree kosten. Dit zit allemaal in de prijs inbegrepen. Bovenstaanden tarieven gelden voor 2023.

FAQ

FIT by FOLK is een gecertificeerde personal trainer en voedingsdeskundige en is gespecialiseerd in het geven van personal training, small group training, voedingsadvies en online coaching. Heb jij een doel op het gebied van sporten, voeding en/ of lifestyle verandering? FIT by FOLK helpt je hier bij.

Ja dat kan. Personal betekent niet per se 1 op 1. Veel mensen hebben er baat bij om met een vriend of vriendin toe te werken naar een bepaald doel en elkaar extra te motiveren. Personal training kan in een groep tot max 4 personen.

Het voordeel daarvan is dat het ook nog eens per persoon goedkoper is dan 1 op 1. Informeer naar de voorwaarden.

Een Personal training sessie duurt 45 of 60 minuten.

Dit hangt helemaal van jouw doelstelling en beschikbare tijd af. Tijdens de intake zullen we overleggen hoeveel dagen in de week jij gaat trainen. Jij bepaalt hoe vaak per week je met de personal trainer wil trainer en hoe vaak jij zelf traint.

FIT by FOLK zit in Amsterdam, Muiden en in de omgeving daarvan. De trainingen in Amsterdam en Muiden vinden buiten plaats (locatie in overleg). Daarnaast biedt FIT by FOLK ook personal training aan bij jou thuis of op een door jou gekozen locatie.

Tijdens de intake zullen we jouw beginsituatie vaststellen en jouw doelstelling bespreken. Zie de intake als een oriënterend gesprek om te kijken of er een klik is tussen jou en de personal trainer. Jij moet het gevoel hebben dat de trainer jou kan helpen met jouw doelstelling. Zonder vertrouwen is een samenwerking lastig. Kom daarom een kop koffie drinken om te kijken of FIT by FOLK bij je past

Nee. Hoeveel jij er koopt, zolang zijn ze in maanden geldig. dus 1 credit = 1 maand, 5 credits = 5 maanden en 10 credits = 10 maanden geldig.

Je kan een PT sessie inplannen via het rooster op de website of in de app. Zodra jij credits of een abonnement aanschaft van FIT by FOLK krijg jij een inlog voor jouw persoonlijke pagina en voor de app. Hier kan je zelf alles regelen en bijhouden.

24 uur. Binnen de 24 uur zal het hele bedrag in rekening worden gebracht. Ik heb dan niet meer genoeg tijd om er zeker van te zijn dit uur te vullen met een nieuwe PT sessie.

De betaling van een lidmaatschap vindt altijd vooraf plaats en een week voordat de nieuwe maand begint wordt het lidmaatschap automatisch verlengt.